Paineentasauksen perusasiat ja esimerkkivideot

Paineentasauksen perusasiat ja esimerkkivideot

Tämän artikkelin tarkoituksena on kertoa teille perusasiat paineentasauksesta. Näillä tuotteilla on laajasti erilaisia nimiä, esimerkiksi huohotusventtiilit, paineentasausventtiilit, hengittävät holkkitiivisteet ja monia muita. Moni ei tiedä, mitä tuotteella tehdään ja mitä hyötyjä niillä voi saavuttaa.

Paineentasaustuotteiden (Pressure Balance Elements (PBEs)) tärkein tavoite on tasata kotelon tai minkä tahansa muun tiiviin tilan sisä- ja ulkopuolen välistä painetta. Artikkeli sisältää useita esimerkkivideoita, jotka helpottavat ymmärtämään hyötyjä.

Miksi käyttää paineentasaustuotteita?

Ensimmäiseksi, tasapainoittamalla paine-eron kotelon sisä- ja ulkopuolella, estät kotelon omien tiivisteiden rasittumisen ja pidennät kotelon ikää. Toiseksi, vaikka kalvo läpäisee kaasuja, suojausluokka on IP 67. Kolmanneksi, kaasunläpäisevyytensä ansiosta painenetasaus estää korroosion ja veden tiivistyminen kotelon sisällä.

Kuinka käyttää paineentasaustuotteita?

On olemassa kaksi tekijää, jotka määrittävät paineentasauselementin suorituskyvyn:

Ilmavirtaus (AFR)
Vedenläpäisypaine (WIP)

Autamme teitä löytämään helposti oikean tuotteen jokaiseen sovellukseen. Teidän tarvitsee vain lähettää meille seuraavat perustiedot, ja pystymme rajaamaan vaihtoehdot tuotevalikoimastamme:

  1. Kotelon koko
  2. Alkulämpötila
  3. Korkein lämpötila
  4. Aika, jossa korkein lämpötila saavutetaan
  5. Korkein sallittu paine

Ota yhteyttä meihin, mikäli tarvitsette mitään lisätietoa aiheeseen liittyen.

http://bowexim.fi/tuote-osasto/hengittavat-tuotteet/